locuri abandonate lume
Curiozitati, Travel

Locuri abandonate din lume

locuri abandonate lume
locuri abandonate lume

Destinatiile uitate de lume ne dau sentimente ciudate, bizare, si totusi fascinante legate de infatisarea lumii in ziua de azi. Chiar daca tehnologia a evoluat, iar modernismul a luat locul traditionalului, in aceasta lume mai exista totusi cateva locuri uimitoare pe care evolutia nu le-a avut in vedere si care au fost lasate in pace asa cum se afla ele.

Un copac ce creste printr-un pian abandonat nu este chiar o priveliste pe care poti da in fiecare zi, tocmai de aceea cine vede aceasta minunatie s-ar putea considera norocos si ar putea sa se laude cu faptul ca a vazut una dintre cele mai frumoase si totusi ciudate minuni ale lumii, ale lumii naturale.

In anul 1910, Overgrown Palace din Polonia  a fost construit drept casa pentru regalitatea poloneza. Restul secolului a dovedit incertitudinea tarii si sub regulile comuniste, acest palat a devenit o scoala de agricultura, la fel de bine cum a fost si locuinta pentru persoanele cu handicap mental si motoriu, copii si adulti. Vechiul palat a fost lasat abandonat urmand caderea URSS.

Jet Star Rollercoaster a fost lasat abandonat in mijlocul Oceanului Atlantic dupa Uraganul Sandy din anul 2013. A fost lasat la ruginit timp de 6 luni, pana cand a fost tras din mare. Daca vei dori sa vezi niste locuri abandonate asemanatoare cu cele din filmele de groaza, atunci cu siguranta poti merge si vizita Biserica din St. Etienne din Franta sau o biserica abandonata cu statui acoperite sin Republica Ceha.

O alta minune a naturii, la fel ca si in cazul pianului abandonat prin care a crescut un copac acum multi ani, este si copacul ce a crescut si s-a dezvoltat in cadrul unei biciclete abandonate. Totul ti s-ar parea mai degraba incredibil si neadevarat, insa din toata aceasta treaba, doar partea cu neadevarat este falsa, pentru ca tot ceea ce spun aici exista cu adevarat undeva in lume.

S-ar putea să-ți placă și...