lanterne
Drumuri, Travel

Lanterne si felinare

lanterne
lanterne

Fie ca te-ai pierdut noaptea pe undeva langa drumul principal, fie ca vrei sa gasesti pe cineva sau ceva in timpul noptii si te afli intr-o zona fara lumina exterioara, ori pur si simplu vrei sa citesti o carte in interiorul cortului tau in timp ce stai comod in sacul tau de dormit, iluminarea este extrem de importanta pentru orice tip de incursiune in afara locuintei.

Si cateodata si pentru aventuri pe timp de noapte, de asemenea. Te-ai regasit vreodata in situatia de a fi intr-o excursie care a durat mai mult decat ai stabilit initial si ai ramas pe intuneric pentru ca nu ai luat la tine si o lanterna pentru orice situatie?

Nu numai ca iluminarea este importanta, ci si marimea si greutatea vor fi elementele ce vor determina daca sa iei cu tine o lanterna sau nu. Achizitioneaza-ti una dintre aceste tipuri de lanterne pentru orice situatie pe care sa o porti cu tine tot timpul si sa urmezi motto-ul „Fii pregatit mereu!”.

Iluminarea a suferit de o mare transformare de-a lungul anilor. Cu ajutorul tehnologiei LED, nu mai exista motiv pentru care sa mai folosesti oricare al tip de bec pentru lanterna sau pentru lampa ta. Acum, aceste laterne profesionale au marimea, greutatea si raza de transmisie a luminii ideale si care sa iti indeplineasca toate trasaturile pe care le cauti la o lanterna buna.

Si ce-i mai bun decat atat, aceste lanterne depasesc calitatea oricaror altor tipuri de lampi si de lanterne pentru exterior datorita tehnologiei cu care sunt echipate si datorita duratei mari de viata a bateriei. Asta inseamna ca o lanterna poate fi acum mult mai usor de purtat si nici nu va necesita atat de multe baterii ca pana acum.

Diferitele situatii cer diferite tipuri de iluminare. Daca umbli singur noaptea pe un drum nu prea batut de oameni, este foarte important sa ai cu tine o lanterna care sa fie suficient de luminoasa incat sa lumineze tot drumul din fata ta. Stanci, serpi, obiecte ce iti pot sta in cale sunt unele dintre lucrurile pe acre vei dori sa le eviti, asadar o lanterna buna care va ilumina pe o suprafata mult mai mare ar fi necesara pentru tine.

Pe de alta parte, daca esti intr-un camping si vrei sa luminezi locul atat de bine incat sa vezi totul in jur, insa nu chiar fiecare pietricica si crenguta din jur, probabil ca vei aprecia o lumina care poate face sa se vada o zona mai larga. Sfatul meu pentru tine este sa iti achizitionezi cat mai repede o lanterna buna, pentru ca poate fi destul de eficienta in cele mai multe situatii.

S-ar putea să-ți placă și...