jocuri copii afara
Copii

Idei pentru familii

jocuri copii afara
jocuri copii afara

Vara este momentul prielnic sa petreceti cat mai mult timp afara, sa va bucurati de ceea ce inseamna timp liber. Mai cu seama cei mici cu vacanta lor au parte de mai mult timp si solicita mai mult timp ca niciodata in fata parintilor. Ori cel putin sa fie ceva constructiv, in timp petrecut cu cap, iata cateva idei pentru familii:

  1. Spalati masina. Este un ajutor necesar si de nadejde pentru parinti si cei mici participa si ei. Ai nevoie insa de spatiu si timp, de rabdare si de o doza de spirit fun pentru ca ceea ce pentru cei mici va fi distractiv la un moment nu se va mai termina programul. Insa spuma, caldura si distractie completa fac reteta unei zile placute.
  2. Desene pe asfalt. Un moment ce cu siguranta ca va aminti parintilor despre copilaria lor, un joc atat pentru cei mici cat si pentru cei mari, care provoaca la imaginatie, la creativitate si se potriveste perfect atat baietilor cat si fetitelor.
  3. Dansul in ploaie. Cei mici au nevoie de experiente de tot felul asa ca nu ii priva de o ploaie de vara. Este calda si nu are de ce sa duca la raceala cu putina atentie, ceea ce revine parintilor ulterior. Chiar si pret de cateva secunde cel mic se va bucura nespus.
  4. Cort, safari si jocuri in curte. Este de preferat ca totul sa se intampla in aer liber, la loc de verdeata si aer curat. Un cort ce se realizeaza din cearsafuri sau paturi este o adevarata aventura pentru copii. Si li se dezvolta si adaptarea la un alt mediu decat cel banal si obisnuit al casei.

Exista numeroase idei pentru parinti si copii cat sa li se faca toate poftele si sa nu treaca timpul fara rost. Cauta in functie de timpul de care dispui ce ti se potriveste cel mai bine.

S-ar putea să-ți placă și...