Gadget

Husa potrivita pentru telefonul tau

Cand vine vorba de telefonul nostru, acesta trebuie sa fie ales dupa preferintele si nevoile fiecaruia dintre noi, dupa tipul de aplicatii pe care le detine, culoare sau model. Insa cei mai multi dintre noi isi aleg telefonul dupa placul inimii, iar cand o fac se asigura sa aiba toate componentele necesare, de la acumulator, incarcator, casti, card de memorie, cablu de date si husa. Cel mai bun mijloc de a proteja telefonul nostru este sa ii cumparam husa potrivita pentru a-l feri de elementele mediului extern, dar si prin punerea unei folii de protectie, daca detinem un smartphone cu touchscreen.

Probabil ca unii dintre noi ne gandim ca husele care ne protejeaza telefonul ar trebui sa exprime putin din personalitatea noastra, iar altii considera ca nu le pasa prea mult cum arata husa, atat timp cat telefoanele lor sunt in siguranta. Dintre motivele pentru care alegem o husa pentru telefonul este faptul ca graviatea de cele mai multe ori este mai puternica ca noi. Probabil ca fiecare din noi a scapat telefonul din mana cel putin o data de cand il avem. De aceea, cu cat este mai protejat, cu atat durata lui de viata va fi mai mare si iti va da siguranta ca va rezista un timp mai indelungat.

Fie ca detinem un smartphone construit de Nokia, LG, HTC sau Samsung, intotdeauna pe piata vom gasi cele mai atractive huse pentru telefonul nostru. De exemplu, cele mai bune huse samsung  sunt special construite pentru fiecare model de telefon pe care il detinem din considerentul cu care s-a pornit crearea modelelor cu o duritate mai mare, cu o durata de viata mai lunga si cu o eficienta mai mare. Multe telefoane cu Android sunt construite mai bine si au sanse mai mari sa supravietuiasca unei cazaturi ocazionale, pe cand altele cu un alt sistem de operare, precum cele cu IOS, desi au un look atragator, au sanse mai mari sa se sparga atunci cand ating podeaua sau cimentul.

Fie ca optezi pentru o husa mai scumpa sau mai ieftina, scopul este acelasi: sa iti protejeze telefonul de fenomenele si eventualele riscuri. Fie ca mergi pe un model de husa din silicon, plastic, piele, de tip flip, saculet sau normala, o husa poate sa adauge o mai buna aderenta telefonului pentru a nu aluneca din mana si a se strica, tinand cont ca protectia telefonului este mai mult decat cosmetica sa.

S-ar putea să-ți placă și...