Stiri Online

Flappy Bird A Disparut Pentru Totdeauna-Incearca In Schimb Aceste Jocuri

Flappy Bird nu mai exista. Jocul controversat al lui Dong Nguyen’s a fost oficial retras din iTunes App Store sin din Google Play saptamana aceasta. Inca il poti gasi probabil pe device-ul tau Android dar nu este un joc pe care sa il mai poti gasi pe device-urile cu Apple. Oricum, nu pana nu il cumperi cu 100.000 de dolari de pe Ebay.

Nu te uita insa la Flappy Bird cu design-ul furat ca la un lucru rau. Acum ca a disparut, poti juca orice alt joc de acest tip; jocuri mai bune si in multe cazuri exact acelasi joc cu mai multe plusuri. Oricare din jocurile de mai jos te va dezvata de obiceiul de a juca Flappy Bird.

Badland

De ce sa-ti pierzi timpul cu Flappy Bird cand poti juca jocul dupa care Flappy Bird a fost copiat? Badland pune la dispozitie acelasi tip de joc “apasa ca sa zbori” numai ca aduce mult mai multe nivele si un design mai interesant. Frogmind a lansat jocul undeva pe la mijlocul anului 2013.

Threes!

Proaspat lansat in iTunes App Store saptamana trecuta, jocul simplu de la Sirvo a atras atentia tuturor. Este mai usor sa il intelegi odata ce il joci dar premisa de baza implica purtarea numerelor pe un pattern de 4×4. La fel ca multe alte jocuri pentru mobil, este usor de invatat si greu de stapanit.

Hundreds

Un alt joc minimalist ce implica matematica este si Hundreds. Mai usor de jucat decat de explicat, jocul celor de la Semi Secret Software este construit in jurul apasarii cu precizie a ecranului. Scopul este sa duci suma tuturor numerelor de pe ecran la 100 insa veti intampina o multime de dificultati.

Acum ca ai la dispozitie o multime de jocuri similare, Flappy Bird va putea fi lasat cu usurinta in urma. Hundreds si Badland sunt disponibile atat pe iOS cat si pe Android iar Threes! este doar pentru dispozitive cu iOS.

S-ar putea să-ți placă și...