incaltaminte fete
Scenele saptamanii

Fetitele sunt cochete de mici

incaltaminte fete
incaltaminte fete

Nu stim de unde vine moda, stereotipul si pana la urma mitul conform careia femeile in general se dau in vant dupa cumparaturi spre deosebire de barbati. Stim doar ca femininul este mereu fascinant si inca de mici copile fetele pun accent pe stil. Mamele sunt mandre de fetitele lor cand acestea poarta cu drag o tinuta la moda. Ori cine nu ar fi?!

Pentru ca sunt dorite de a avea o personalitate a lor inca de mici, pentru ca se doresc a fi cochete gama de incaltaminte de fete reprezinta fara doar si poate unul din interese. Dincolo de stil insa exista si un practic al cazului. Sa spunem in mod hilar ca o fetita are o multime de perechi de papuci inca de mica ca o scuza ce incepe din copilarie. Si nu este de mirare in acest stil ca la maturitate ajung sa aiba o placere deosebita pentru pantofi de toate felurile. De fapt mamicile se gandesc la partea practica caci cei mici  nu au o atentie deosebita la mers si mai ales cand abia incep sa faca primii pasi.

Din ideea de a avea mereu o pereche de rezerva, din ideea de a nu ramane in pana de solutii cel mai adesea se aleg cate doua perechi pentru fiecare sezon. Si este de unde de vreme ce exista o mare varietate de tipuri si modele. Interesul este de a alege si incaltaminte confortabila si care sa se potriveasca oricarui moment din zi, dupa caz, oricarei ocazii.

Se aleg pantofi colorati pentru ocazii deosebite insa cu protectie, pentru o mai buna sustinere a pantofului in picioare. Inchiderea cu scai este si ea practica de vreme ce nu implica efort, este practica si ii poate oferi si celui mic posibilitatea de a se inchide singur la un moment dat. Pantofi din lac pentru mici buburuze, pantofi cu buline pentru un stil jovial, pantofi colorati alesi dupa bunul plac si dupa modul in care se poate completa o tinuta; mamicile le prefera pe toate.

Insa din aceeasi gama exista si incaltamintea practica de sezon, de la papucii de casa si pana la clasicii sclapi pentru vara, pentru paja. O mamica se echipeaza cu de toate pentru fetita sa. Din materiale rezistente, cu un design care sa aduca o nota si eleganta insa si practica orice pereche de pantofi, papuci pentru fetite si nu numai reprezinta un test estetic insa si o placere deosebita de a completa „colectia” de acasa.

S-ar putea să-ți placă și...