Sanatate

Femeia care refuza sa imbatraneasca

Multe femei apeleaza la diferite varste la o multime de operatii chirurgicale pentru a-si transforma corpul intr-un foto model. Multe vor sa scape de imbatranire si apeleaza asadar la fel si fel de metode. Totusi, inca mai exista in lume si persoane care demonstreaza ca anumite alimentatii iti pot pastra tineretea.

Dovada o avem in persoana Annettei Larkins, o afro-americana la varsta de 71 de ani. Totusi, privind poza de mai jos, cei mai multi ati fi tentati sa spuneti doua lucruri: fie nu are 71 de ani, intrucat arata ca la 35, fie minte cand spune ca nu a apelat la nici un fel de operatie.

Cu un corp de invidiat, Annette este plina de viata pentru varsta inaintata la care se afla. Multi o numesc asadar femeia care refuza sa imbatraneasca. Inclusiv medicii sunt uimiti de felul in care arata la aceasta varsta.

Femeia are propria emisiune intr-o televiziune si este invitata de foarte multe ori la show-uri care promoveaza metoda ei de a se mentine mereu tanara. Este vorba despre folosirea unei diete raw.

Ce este dieta raw?

Dieta raw consta in consumul de „mancare vie” asa cum o numesc unii. Este vorba despre consumarea de fructe, legume si seminte. Annette spune ca aceste alimente nu trec prin nici un proces (ex.fierbere) ci sunt consumate in forma lor naturala. Ea afirma ca dieta de acest tip a tinut-o asa tanara pana la varsta aceasta.

In toate emisiunile la care este invitata, afirma ca arata asa intrucat a renuntat in totalitate la medicamente si la alimentatia nesanatoasa. Deasemenea, tot ea spune ca nuci o data nu a facut nici o operatie care sa marcheze semnele imbatranirii. Mai mult decat atat chiar si cremele pentru mascarea ridurilor sunt evitate in totalitate de catre ea.

Iata asadar cum ne putem pastra un aspect fizic placut fara sa fim nevoiti sa apelam la zeci de operatii estetice.

S-ar putea să-ți placă și...