Bussiness, Gadget, Stiinta

Facebook renunta la Poke si Camera App

Cu totii probabil va aduceti aminte de aplicatia Poke de pe Facebook, ce a fost lansata cu ceva ani in urma. Ei bine, aplicatia Poke impreuna cu aplicatia Camera pe care cei de la Facebook ne-o punea la dispozitie, nu erau aplicatii tocmai populare, aplicatii care nu au avut un impact la fel de puternic, si nu au avut aceeasi popularitate precum ar fi dorit mai marii de la Facebook. Daca nu va aduceti aminte de aceste aplicatii, nu va invinovatim, era de asteptat. Daca ai utilizat insa macar o singura data aplicatia, probabil ca iti aduci aminte faptul ca pe langa posibilitatea de a Poke-ui un anumit contact de pe Facebook, aveai capacitatea de a trimite si un mesaj scris, o fotografie sau un video.

Pe langa aceasta aplicatie pe care Facebook, a decis sa o anuleze, acestia au decis sa trimita la ghilotina si aplicatia Camera, de care nu stim sigur daca utilizatorii sitelului de socilizare media, nici macar nu aveau idee. Faptul ca Facebook a decis sa inlatureze aceste doua aplicatii, de pe site-ul lor nu este deloc surpinzator, doarece functiile acestor doua aplicatii, au inceput sa fie implementate in Facebook, ca elemente predefinite pe parcursul anilor.

Desi nu pare a se conforma prea mult cu modul in care cei de la Facebook evolueaza, faptul ca au decis sa renunte la o serie de aplicatii, si sa nu le inoiasca, ar da de inteles ca Facebook, doreste inlatureze ce e vechi pentru a face loc pentru nou. Pentru cei care inca isi doresc sa isi Poke-uiasca prietenii pe Facebook, sunt vesti mai putin bune, insa sunt multe alete aplicatii online disponibile prin intermediul carora va puteti notifica prietenii pe web.

S-ar putea să-ți placă și...