despre ziua nuntii
Femeia, Relatii, Sentimente

Despre ziua nuntii

despre ziua nuntii
despre ziua nuntii

In ziua nuntii tale se vor intampla lucruri si lucruri, pozitive, negative, si tu trebuie sa fii pregatit pentru toate aceste momente, pentru ca nu stii niciodata cu ce te poti alege si pe cine vei multumi sau nu. In ziua nuntii se vor intampla lucruri la care nu te-ai astepta in mod normal sau pe care le stii doar din auzite de la altii. Vei fi obosit, foarte obosit.

Ziua nuntii tale va scoate multe din tine, te va epuiza la maxim, nu numai mental, ci si fizic la fel de mult. Probabil ca vei fi plin de energie si de chef la inceputul zilei, dar mai apoi, spre sfarsit, nu iti vei dori decat sa se termine si ca totul sa iasa bine. Dupa tot stresul, umblatul peste tot, fotografiile cu toata lumea, dansatul si sarbatoritul alaturi de toti invitatii, te vei simti cu energia scursa din tine.

Probabil ca te vei simti foarte somnoros si privat de somn. Un alt factor care este mai mult ca adevarat si mai mult ca probabil sa se intample in ziua nuntii tale este acela ca nu vei fi dormit suficient in noaptea dinainte si nici nu vei dormi cine stie ce in noaptea nuntii pentru ca vei petrece alaturi de invitati, pana spre dimineata, cand trebuie sa stai pana la urma, doar este nunta ta. O gramada de emotii si de entuziasm te vor tine treaz, dar si stresul si grijile te vor tine treaz si plin de nerabdare in noaptea dinaintea nuntii.

Unii oaspeti-invitati la nunta se poate sa se poarte mai putin frumos decat te-ai fi asteptat. Nu oricine stie cum sa fie un bun invitat la o nunta. Unii oaspeti vor fi nepoliticosi, rai, carcotasi, se vor imbata si vor jigni pe altii aflati acolo, chiar daca nu te-ai fi asteptat la asa ceva de la ei. Incearca sa nu lasi asta sa-ti ajunga la inima si vezi cum poti face fata unor situatii de genul pentru a iesi totul cat mai ok.

S-ar putea să-ți placă și...