Personale

De unde achizitionam o firma de hosting serioasa

In articolul de astazi vreau sa va scriu cate ceva despre firmele de hosting din Romania in general si cum ajungem sa gasim si noi una serioasa, care sa nu ne zica ca am depasit traficul, sau ca nu mai avem spatiu si tot felul de chestii destea, nu mai zic ca cica ar fi o limita la ram si procesor, si ca el consuma prea mult, cand de fapt tu poate ai 5 vizite pe zi la acel site.

Important este ca noi webmasterii sa gasim o firma serioasa unde sa ne gazduiasca site-ul si sa ramanem acolo cat mai mult timp, daca s-ar putea pentru totdeauna. Inainte am avut host la hostgator, care imediat mi-au dat cu flit, ca altfel nu am cum sa ii zic, adica mi-au spus ca cica site-urile mele consuma prea multe resurse, dar s-au gasit taman cand am instalat eu un wp super cache, ca doar detineam wordpress, si site-urile mele sa fiu sincer nu depasesc 20 de vizite pe zi, maxim 100, dar nu sa zici ca sunt prea puternice si ca ar consuma nu stiu cate resurse.

Iata ca de atunci tot am avut probleme, si am zis ca este mai important sa dau un ban in plus decat sa iau iar tzeapa si sa stau cu site-urile down nu stiu cate zile, sa fiu suspendat din google si din alte site-uri. Chiar nu mai suportam si am inceput sa citesc pe forumuri tot felul de recomandari, am incercat si alte hosting-uri insa nici una nu m-a multumit. Ori se incarca pagina prea greu, ori apareau erori si tot felul de intamplari destea care pe mine unul chiar m-a facut sa renunt la o gramada de firme fiind ca nu erau serioase, si cat as fi muncit eu sa le repar parca erau ca o dacie, care reparai ceva la ea si se strica altceva.

In prezent am gasit firma Tlh.ro unde am un cont de reseller si imi tin toate site-uri acolo, pe mai multe conturi de client. Sunt foarte multumit de acest serviciu, si sunt multumit pentru ca sunt foarte clari in mai multe privinte, pretul este foarte bun si incarcarea paginii chiar este foarte buna. In mare sunt multumit si chiar il recomand mai departe.

Multa lume se gandeste doar la bani, prefera sa dea 1 dolar pe luna pe un host si sa nu mearga deloc, cand merge cand nu merge, si nu inteleg de ce se intampla toate astea, pentru a ca sa fiu sincer chiar era mai frumos daca seriviciile erau stabile, si exista si posibilitatea ca firma sa iti dea banii inapoi daca nu erai multumit.

Sunt multumit in momentul asta de firma TLH si o recomand mai departe, pentru ca se merita. M-am saturat de firme din Romania, forumuri sau articole facute special pentru reclama, acum chiar vreau sa acord o importanta deosebita pentru persoane care cauta un host de calitate.

S-ar putea să-ți placă și...