Personale

De facut, imediat dupa ce te muti intr-o alta casa

Poate ca atunci cand te muti, pui foarte mare accent pe partea cu mutatul in sine. Bine, e si asta o treaba destul de importanta. Mai intai trebuie sa te pregatesti din timp pentru asta. Trebuie sa ai la dispozitie un ragaz de minim o luna in care sa o iei cu incetisorul, calm si organizat, pentru a nu te zapaci in ultimele zile.

Bineinteles, partea cu impachetatul ia cel mai mult insa nu cumva sa crezi ca asta-i tot. Dupa ce ai impachetat, trebuie sa te gandesti sa apelezi serios la o firma de relocari cum ar fi bastraslochi.it.

Dupa ce ai rezolvat si cu acest aspect, ajungi in sfarsit la noua casa. Ei bine, imediat ce ai ajuns (bine, nu chiar in secunda in care ajungi), trebuie sa ai grija de cateva aspecte importante.

In prima zi trebuie sa ai grija sa schimbi in primul rand incuietorile usilor exterioare. Da, ai primit tot setul de chei insa pentru linistea ta, e mai bine sa faci asta inca din prima zi. Apeleaza la o persoana priceputa, cumpara incuietorile potrivite si schimba-le pe toate cele de la usile exterioare.

Tot imediat ce ai ajuns, trebuie sa te ocupi si de curatenie. Poate ca vechii proprietari au lasat casa curata sau poate ca nu. Daca au lasat-o curatata, poate ca totusi vrei sa cureti totul cu mana ta. Daca nu au lasat-o curata, cu atat mai mult. Bineinteles, nu le poti face singur pe toate, intr-o zi si pentru asta, poate ca trebuie sa te gandesti sa apelezi la o firma profesionista in acest sens.

Ei bine, abia dupa ce ai facut aceste lucruri esentiale spunem noi, te poti apuca de despachetat. Bineinteles, sunt si alte lucruri pe care trebuie sa le faceti si aici includem chiar si re-vopsirea peretilor. Nu e nici un sens sa-i lasi asa, chiar daca defectele nu sunt prea mari. Vei dori propriile culori si nuante si exact asta vei face.

S-ar putea să-ți placă și...