Educatie Sexuala

Daca barbatii sunt nesimtiti, cum sunt femeile?

Tuturor femeilor ni s-a intamplat sa ajungem sa spunem despre barbati ca toti sunt niste porci, iar afirmatiile de genul „Vai, draga, eu ies cu un nesimtit”, se incheie apoteotic intr-un cor de declaratii injositoare la adresa barbatilor. DAR…! Nu toti barbatii sunt porci si nu ar trebui sa dam mereu vina pe ei pentru problemele din relatii, pentru ca asa cum stim toate, un tango se danseaza in doi, asadar barbatul nu iti va face decat lucrurile pe care TU i le permiti, el primind doar indiciile pe care doar TU i le transmiti. Daca tu atragi doar niste asa-zisi „porci”, care te trateaza mizerabil, atunci este posibil ca ei sa fi observat o fisura la tine care le sopteste ceva de genul: „Haide, profita de mine!” Nesimtitii sunt atrasi de ..nesuferite, acesta fiind un impuls irezistibil, visceral, instinctiv, care depaseste orice gand rational, iar „nesuferita” este acea femeie care isi asuma rolul si poate inghiti orice i se toarna.

Femeie, tu trebuie sa-ti accepti valoarea, astfel putand sa eviti sa fii presul cuiva si sa ai o viata vesnic nefericita! Daca nu iti cunosti valoarea, o sa ai parte numai de porci, cu toate mirosurile si mizeriile din recuzita…

Un barbat nu te va respecta niciodata daca tu nu te respecti si te arati interesata numai de aspectele financiare, asa ca trebuie sa fii sigura pe fortele tale, pe viitorul, scopurile si principiile tale, ca sa nu te trateze ca pe  un nimic. Trebuie sa impunem respect, ca sa putem fi respectate, pentru ca daca noi nu stim cum sa cerem respect, iubire, apreciere si grija, atunci pana si cel mai bine-intentionat barbat va esua in incercarea de a ne oferi acest lucru. Cred ca unele dintre noi am avut parte de barbati care se purtau mizerabil atat cu noi, cat si cu alte fete din alte relatii, iar mai tarziu am descoperit ca respectivul „porc” s-a casatorit, a devenit un barbat responsabil, un sot iubitor si un tata exceptional. De ce? Pentru ca barbatii fac numai ce vor ei sa faca, numai cand vor ei.. si nu putem noi sa-i facem sa se schimbe sau sa spuna lucruri care pentru ei nu au nici un sens… Pentru ei exista femei care nu se pretuiesc si sunt bune doar pentru sex. Unele sunt bune numai ca sa traiesti cu ele, altele sunt genul cu care aproape ca te-ai casatori …dar nu chiar. Insa atunci cand un barbat o cunoaste pe acea femeie care are toti sacii in caruta, si pentru ea insasi, si in modul in care il abordeaza pe el, atunci numai el poate lua decizia ferma de a-si schimba viata si atitudinea.

Un barbat te trateaza intotdeauna asa cum ii permiti TU…

S-ar putea să-ți placă și...