curiozitati Beagle
Alimentatie

Curiozitati despre caini

curiozitati Beagle
curiozitati Beagle

Cainii beagle sunt foarte zgomotos desi nu iti fac aceasta impresie la o prima vedere. Acestia isi manifesta starile, dar mai ales descoperirile prin intermediul latratului obsesiv si a schelalaiturilor. Aceasta rasa de caini poate fi foarte dragalasa si jucausa, insa problema latratului poate fi chiar si mai considerabila decat la cainii husky care urla in loc sa latre.

Chiar daca acesti caini se manifesta intr-o asemenea maniera, problema poate fi rezolvata prin controlul latratului si maraitului excesiv. A plimba un beagle este cateodata un exercitiu de calm si de yoga; trebuie doar sa le urmezi calea si sa mergi dupa ei oriunde i-ar duce mirosul pe care l-au simtit. Pentru un caine de talie mica, acesti caini pot face adevarate scene zgomotoase daca nu ii lasi sa isi finalizeze cercetarile.

Cainii beagle au nevoie de un anumit hobby care sa ii mentina ocupati. Stiu, suna ciudat un hobby pentru caini, insa exista si asa ceva si trebuie pus in aplicare de catre proprietarii de asemenea animale frumoase, dar indaratnice. Un alt lucru pe care ar trebui sa il cunosti despre aceasta rasa de caini, beagle, este faptul ca acestia au nevoie cu siguranta de o pasiune care sa ii mentina ocupati in majoritatea timpului.

Daca nu le vei gasi un astfel de hobby si ii vei lasa singuri in casa timp de 7 ore, cand te vei intoarce vei descoperi cosurile de gunoi rasturnate, dulapuri deschise, hainelescoase din cosul de rufe si prosoapele de hartie de la baie mototolite si desfasurate peste tot prin casa. Sunt mai rai decat pisicile chiar. Jocurile de urmarire sunt o modalitate foarte buna de a domoli pornirire aprige ale beagle-ului tau jucaus.

Cand trebuie sa imi lasa cainele acasa pentru cateva ore, ascund mancare si mici boabe de mancare prin casa. Ii va lua o durata mai mare de timp sa gaseasca tot ceea ce este ascuns prin casa. Astfel ma asigur ca nu va mai face casa din nou vraiste, ca isi va consuma din energie si ca isi va ocupa si timpul cu ceva.

S-ar putea să-ți placă și...