Beauty

Cum sa-ti prinzi parul la sala?

Atunci cand vrei sa mergi la sala si nu stii cum sa-ti prinzi parul intr-un mod cat mai simplu, dar si comod, si pe deasupra intr-un fel in care te asiguri ca nu iti va sta ca dupa o ploaie zdravana, atunci ar trebui sa iei in considerare unele idei, prezentate in cele ce urmeaza.

In timp ce iti lucrezi corpul, atat la sala, intr-un parc, printr-o alergare intensa sau practicand yoga, pielea capului trasnpira si firele de par de la radacina se incalzesc si se ingrasa. Asadar, va trebui sa te gandesti la cum vei vrea sa-ti stea parul pe urma, pentru ca ce fel de par vei avea in timp ce te vei face sport, asa il vei avea si dupa ce vei termina cu exercitiile fizice.

De exemplu, daca vei vrea ca dupa sa ai un par buclat pe toata lungimea lui, ar trebui sa alegi sa-ti faci o coada impletita pe de o parte a capului si sfarsind intr-o coada de peste spre varfuri.  Daca insa vrei ca parul tau sa fie intins la radacini si ondulat spre varfuri, atunci trebuie sa iti impletesti o coada dar incepand cu parul din drept cu ceafa.

Pentru niste bucle voluminoase, mergi pe mana unui coc perfect strans in varful capului. Daca ai breton si vrei ca el sa cada normal dupa ce termini cu sportul, atunci prinde-l intr-o parte cu o agrafa de par.

Si structura parului joaca un rol important in cum va arata parul tau dupa sala. Daca ai par natural drept, poti opta pentru o coada impletita sau -pentru un coc in varful capului, pentru a obtine volum si plete ondulate natural.

Daca vrei sa-l pastrezi drept si fin, atunci prinde-ti-l intr-o coada de cal la baza gatului pentru a-l mentine perfect intins, si de asemenea foloseste o bentita de par pentru a-l pastra intins la baza capului.

S-ar putea să-ți placă și...