nunta primavara
Stiri Mondene

Cum sa te pregatesti pentru o nunta de primavara

nunta primavara
nunta primavara

Sezonul nuntilor de primavara e aici si sunt sanse ca si tu, mai ales daca citesti acest articol dupa ce ai ajuns la el din Google, sa trebuiasca sa mergi la una. Cu o asa diversitate in ce tine de imbracamintea pentru aceasta ocazie, s-ar putea sa fie greu sa te hotarasti ce sa porti. Pentru aceasta expertii pun la dispozitie mai multe sfaturi utile. Astfel, cel mai probabil, o nunta de primavara va avea stil countri, city sau garden. Pentru fiecare astfel de stiluri, sunt diferite optiuni de imbracaminte.

Un pic de country

Multe cupluri profita de vremea calduroasa pentru a tine ceremonia nuntii afara, probabil la tara, intr-o atmosfera de vis. Pentru astfel de eveniment, Monte Durham, in designer celebru, recomanda pantalonii si camasa la dunga. Pentru aparenta si mai formala, recomanda si o vesta pe sub sacou.

Gandeste casual

In momentul in care trebuie sa alegi elemente complementare pentru costumul tau, Durham spune ca trebuie sa folosesti pantofi maro si sa scapi de cravata. Daca totusi doresti sa folosesti cravata, aceasta trebuie sa fie innodata insa lasata mai larg, nu stransa, in mod formal.

Inapoi in timp

Pentru a accesoriza tinuta in cazul unei nunti country, Durham spune ca trebuie sa mergi cu ceva vintage. Astfel, ceasurile de buzunar sunt din nou la moda asa ca ar trebui sa ai unul la tine.

Pentru nuntile de primavara in oras, trebuie sa fii mai dichisit insa nu neaparat mai formal. Se recomanda costumele albastre, de seara. In functie de iluminare, albastrul va arata chiar mai bine decat negrul. Pentru a face impresie buna, alege o camasa in tonul de culoare al costumului, insa mai deschisa.

Sa spunem ca ai o infatisare monocromatica la care adaugi o cravata cu flori. Ei bine, vei aminti tuturor de primavara si mai mult, vei iesi in evidenta cu o pata de culoare pe care toti o vor tine minte.

S-ar putea să-ți placă și...