Stiri Online

Cum creezi orice tip de site

Daca vrei sa creezi un site, orice tip de site, avem recomandarea perfecta pentru tine. Site-ul nostru foloseste WordPress, cel mai popular CMS din lume la ora actuala, folosit pe mai mult de 21% din site-urile din intreaga lume. Este gratuit, open source si cu ajutorul lui se poate crea orice tip de site.

Sunt multi care spun ca nu poti crea un magazin online cu ajutorul platformei CMS WordPress. Aici indraznesc sa intervin si sa le spun ca gresesc foarte mult. Bine, wordpress nu are integrata in platforma o metoda prin care poti crea un magazin online insa nu inseamna ca nu poti face asta. WordPress are cateva zeci de mii de plugin-uri si in aceasta colectie imensa de plugin-uri fie platite fie gratuite, gasesti categoric cateva care iti vor ajuta in crearea unui magazin online direct pe wordpress. Unul din cele mai bune este plugin-ul WooCommerce pe care il folosesc foarte multi pentru a crea un magazin online pe wordpress.

Sa nu credeti nici faptul ca wordpress nu poate fi folosit pe site-urile cu foarte mult trafic. Multi spun asta fara sa fie constienti de faptul ca unele din cele mai vizitate site-uri din intreaga lume au drept CMS WordPress-ul.

Wordpres este si nu este pentru incepatori. Poate suna ciudat insa prin ce am spus, ii contrazic pe toti cei care spun ca WordPress e doar pentru incepatori. Bineinteles, interfata intuitiva si modul usor de folosire poate fi perfect pentru un i9ncepator care isi creaza un site insa si profesionistii il pot folosi cu succes. Este open source si astfel programatorii pot customiza foarte usor un site wordpress cu ajutorul plugin-urilor, customizarii codului in sine, modificarea template-ului etc.

In final, daca doriti sa va faceti un site, de orice tip, categoric WordPress va va fi de ajutor. Daca sunteti o persoana cu experienta, WordPress poate fi solutia cea mai buna pentru a dezvolta usor.

S-ar putea să-ți placă și...