Casa si gradina

Cum alegi sifonierul care sa troneze in camera ta

Alegerea unui sifonier echivaleaza pentru barbati cu dilema la care meci sa se uite sau ce masina sa aleaga, precum la femei intervine dilema cu si despre nuantele potrivite. Asadar, o reala aventura, avand in vedere ca o astfel de piesa de mobilier aduce nevoia de a adapta totul la stilul casei. De asemenea, te vei gandi ca este acel tip de mobila ce nu se schimba prea curand.

Pretentiile cand vine vorba de mobila de tipul sifonierului sunt destul de ridicate. Sa tinem cont de faptul ca un sifonier se presupune a fi cel care cuprinde spatiul suficient pentru toate hainele pe care le ai si de ce nu chiar si mai mult decat ai avea nevoie pentru ca aglomeratia nu place nimanui. Poti gasi mobila sifonier aici, online, cel putin sa te inspiri pentru ceea ce inseamna design-ul viitorului tau sifonier. Iata cateva idei despre asta:

  • Alege un sifonier de o culoare neutra. Desigur ca va conta extrem de mult sa tii cont de intregul design si stil al casei, al apartamentului si asta pentru nevoia de a potrivi si aceasta piesa de mobilier cu restul casei. Asadar, culorile simple si usor de combinat sunt cele mai dorite, de la contrastul alb-negru si pana la culori precum maro, pastel, negru, gri etc.
  • Alege un sifonier cu usa glisanta. Este mai practic pentru ca poti ocupa mai mult spatiu din incapere, poate fi mai lat, mai inalt si asa mai departe si tot nu incurca, avand in vedere ca usile de inchidere sunt cele care nu incurca spre exterior, asa cum se intampla in cazurile clasice de dulapuri, sifoniere.
  • Este ideal sa alegi ideea unui sifonier pe comanda si asta pentru ca dimensiunile te avantajeaza cel mai bine in acest caz. Asadar, tine cont de nevoia de a adapta totul, chiar si un stil si un design anume, la spatiul de care dispui.
  • Gandeste-te la ideea de a avea un sifonier ce include si o oglinda. Nu numai ca acest stil este unul practic pentru ca ai unde te aranja si poti sa te privesti oricand inainte de a pleca de acasa, ci conteaza si faptul ca o oglinda este cea care mareste spatiul ca si iluzie optica, ceea ce face ca un astfel de element sa fie de dorit a fi prezent in casa ta.

Idei practice sunt multe insa conteaza cum le adaptezi pentru cazul propriu. Asta inseamna nevoia de a alege in prima faza ceea ce iti face placere, ceea ce incanta ochiul si mai apoi ceea ce iti convine avand in vedere detaliile practice. Conteaza calitatea de asemenea, deci nu forta lucrurile si nu grabi procesul de realizare a acestei piese de mobilier.

Dupa fapta si rasplata spune o vorba asa ca pe masura efortului depus pentru a alege un sifonier ideal vine si ceea ce tine de rasplata ta: fascinanta imagine a unui dulap exact asa cum ai nevoie de el, cu usi mari, glisante, un spatiu suficient pentru toate lucrurile ce urmeaza sa le depozitezi in el.

S-ar putea să-ți placă și...