Femeia

Culoarea rujului si ce spune asta despre tine

Fiecare femeie in parte are expresia sa in stilul pe care il adopta. Si cand vine vorba de rujul pe care il adopta culoarea este cea care defineste caracterul si ceea ce in cuvinte nu se poate spune. Iata o clasificare din acest punct de vedere:

  1. Rujul rosu este poate o varianta clasica, insemnand un stil atragator, sexy. O femeie care poarta un astfel de ruj este fie cea care doreste sa impresioneze fie cea care are si un stil usor agresiv. Denota schimbari de stare, sunt femei puternice insa nu de incredere si de baza de fiecare data. Aparentele inseala se pare.
  2. Rujul roz cu o paleta diversa in acest sens este si cel care scoate in evidenta se pare o persoana sociabila si nu numai. Sunt femei dragute, adorabile, cele care au mereu o vorba calda si calma pentru tine. Doar ca sunt de o stabilitate aparte.
  3. Pentru cele care opteaza pentru rujuri calde si in nuante pastel si nude expresia este aceea a locului personal. Cu alte cuvinte sunt acele femei modeste, discrete care doresc sa isi tina viata departe de ochi curiosi si la randul lor prefera sa faca asta cu cei din jur. Selecteaza, triaza foarte mult oamenii din jur astfel ca vei gasi cu greu modalitatea de a-i atrage atentia si de a o face receptiva la ceea ce iti doresti sa spui. Cel putin cand vine vorba de atractia fata de reprezentantul de sex masculin.
  4. Iar cand vine vorba de culorile inchise cele care au astfel de preferinte se pot caracteriza ca fiind puternice insa in egala masura introvertite. Astfel de femei se doresc a fi compatibile cu tot ceea ce este in jur asa ca fii sigur ca vei gasi intelegere si sprijin in ele.

S-ar putea să-ți placă și...