Heylux
Bussiness, Videochat

Conditii de vis la Heylux

Heylux

HeyluxScriu acest articol pentru a incerca sa demontez pareri preconcepute si prejudecati care ne domina inca gandirea. Gandire invechita as spune eu, gandire care implica o mentalitate care catalogheaza imediat, care respinge orice este nou fara a incerca sa inteleaga despre ce e vorba inainte. Gata cu barbologia, trec la subiect. Ma refer aici la domeniul videochatului. Adevarul e ca nici eu nu consideram la inceput potrivit domeniul asta pentru fete, femei, doamne, domnisoare. Treptat mi-am schimbat parerea.

Nevoia m-a impins sa imi caut un job. Am ajuns la facultate in Iasi, nu neaparat pentru ca e capitala culturala a Moldovei, ci pentru ca am dorit sa ma separ de parinti, sa reusesc pe cont propriu. Aveam sa aflu ca e mult mai usor de zis decat de facut. Banii nu imi ajungeau, pachetele cu mancare ce mi le trimiteau ai mei la doua saptamani se terminau mult mai repede, pentru facultate aveam nevoie de diverse, ce sa mai… viata de studenta! Am lucrat in cateva locuri, am avut un job de vreo doua luni ca babysitter, apoi vanzatoare la un magazin “la coltul blocului”, am ajuns si casiera la un market mai marisor, dar in zilele in care lucram efectiv eram epuizata. Pana am ajuns la Heylux; povestea o voi reda in continuare.

O colega de facultate ce mi-a devenit apoi si cea mai buna prietvideochatena, m-a vazut intr-o zi abatuta. Ea in schimb radia de fericire si a decis sa impartaseasca cu mine gandurile sale. Imi zice ca si-a gasit de munca, un job foarte bine platit, cu program flexibil si conditii extraordinare. Prezentarea ce mi-a facut-o m-a dat efectiv pe spate. Fericirea de pe chipul ei era data de banii luati. Scoate din portofel si imi arata 650 lei si ceva maruntis. M-am uitat la ea si-am zis “Mda, asa am luat si eu luna trecuta” la care a venit replica instant: “Draga, atat am castigat eu azi!”. WTF?! Si continua tipa cu ce a vazut la Heylux. Rasfat, lux, viata de model. Vazusem eu ca are o alta coafura, ca e machiata ca de club si apoi am aflat ca de asta au parte toate modelele de acolo.

Pe de o parte eram curioasa, pe de alta sceptica. Nu imi venea sa cred unele lucruri asa ca am mers la Heylux sa ma conving. Interviu programat, ajuns, intrat, discutat, vizitat. Nu a durat mai mult de 20 de minute totul si deja priveam lumea cu alti ochi. Am semnat un contract de munca si am inceput sa lucrez. Ei bine, da! Totul era exact cum imi spusese B., colega mea de facultate si prietena cea mai buna. Am reusit sa ma redresez cu banii, am reusit sa ma descurc pe cont propriu, am ajuns sa fac ceea ce imi doream fara sa mai am restrictii.

Conditii de vis si nimic alconditii vistceva: atat pot spune despre Heylux. Asa ca mai bine va ganditi de doua ori inainte de a categorisi imediat jobul de model de videochat. Nu iti impune nimeni sa faci ceva anume, trebuie doar sa mentii discutiile pe care admiratorii le platesc si faci mai multi bani intr-o zi decat altii intr-o luna. Mai lasati deoparte parerile preconcepute, invidia sau mai stiu eu ce motive mai aveti!

S-ar putea să-ți placă și...