Bussiness, Management, Personale, Relaxare

Cine se trezeste de dimineata, departe ajunge!

Omul modern foloseste mai mereu o scuza si anume aceea ca au tot timpul ocupat si nu mai au suficient timp cat sa faca toate lucrurile, asa cum si-ar dori.  De fapt, pana la urma aceasta nu este decat o scuza pe care oamenii de succes au depasit-o cu siguranta pana acum. In ciuda faptului ca teoretic au cel mai putin timp la dispozitie pentru ei, oamenii bogati sunt cei care au cel mai mult timp pentru a face diferite lucruri.

Sigur ca in timp ce marea majoritate a oamneilor prefera sa inchida alarmele atunci cand suna dimineata incercand sa mai pacaleasca cateva minute de somn, oamenii de succes, sunt imbracati, spalati si probabil ca au facut si sportul pe care trebuia sa il faca de dimineata.

  1. Asadar, daca oamenii de rand nu au niciodata timp sa faca sport, cei instariti isi gasesc mereu timp pentru asta. Ei se trezesc foarte dimineata si isi fac sportul chiar daca au toata ziua ocupata. Astfel, facand sport se vor simti mult mai bine si vor fi pregatiti pentru o noua zi interesanta. Astfel, acestia sunt mai mereu plini de energie si capabili sa casige cat mai multi bani.
  2. Un alt obicei al oamenilor de succes, motiv pentru care ei se trezesc foarte devreme este faptul ca ei se trezesc dimineata pentru a-si face proiectele personale. De foarte multe ori oamenii de succes isi doresc sa se ocupe de tot felul de proiecte personale pentru ca acestea ii fac sa se simta mult mai fericiti. In schimb, acest lucru le ofera entuzismul de care au nevoie pana la sfarsitul zilei.
  3. Daca cei mai multi dintre oamenii obisnuiti spun ca nu au suficient timp incat sa mearga sa manance acasa sau sa cineze intr-un anumit loc, se pare ca oamenii de succes au mereu timp sa petreaca cu familia momente frumoase. ei nu trec peste masa din familie.

S-ar putea să-ți placă și...