Fac mai multi bani intr-o zi decat faci tu intr-un an si sunt mult mai atractivi decat oricine altcineva, insa exista un lucru pe care toti il avem in comun: familiile lor sunt la fel de ciudate ca ale noastre.

Iata cateva celebritati care au avut probleme de familie:

JACK NICHOLSON- Povestea lui Jack nu a fost cunoscuta pana ce acesta a indeplinit varsta de 37 de ani. Atunci, revista TIME Magazine, a facut public faptul ca, femeia pe care acesta o considera a-i fi mama era de fapt bunica lui- Ethel May. Mama sa, June- pe care Jack o credea sora lui- l-a nascut pe acesta la o varsta foarte frageda, si a decis sa nu-l recunoasca ca fiind copilul ei deoarece ii punea in pericol cariera sa de dansatoare.

TOBEY MAGUIRE- Maguire s-a nascut din parinti tineri, si a fost plasat de la o familie la alta intre mai multe rude, in timpul copilariei sale. Vincent, tatal lui Tobey, a luat custodia celor doi copii pe care sora sa i-a nascut inainte sa fie rapusa de cancer. De asemenea, acesta credea la un moment dat ca va muri si el din cauza cancerului. Din acest motiv, Vincent a “vizitat” o banca de unde a luat o multime de bani si a fugit cu ei. A fost prins insa foarte rapid, si-a facut pedeapsa, iar acum duce o viata curata.

CHARLIZE THERON- La varsta de 15 ani, tatal si unchiul lui Charlize s-au imbatat si au inceput sa traga cu pistolul in casa. Dupa ce le-a amenintat cu moartea atat pe actrita cat si pe mama ei, acesta a tras un foc catre usa unde se afla ascunsa actrita. Mama lui Charlize si-a impuscat sotul si l-a ucis ca legitima aparare. Actrita continua sa o felicite pe mama sa pentru curajul pe care l-a avut, si poarta curajul acesteia sub forma unui tatuaj.