Youtube

Cele Mai Bune Site-Uri De Descarcare Legala Muzica – partea doi

Data trecuta, am vorbit mai mult despre descarcarea legala de muzica de pe internet. Astazi prezentam propriu zis astfel de site-uri.

Free Music Archive

free music archive

In 2009, o comunitate independenta de radio numita WFMU a inceput un proiect pentru a face muzica contemporana de toate tipurile disponibila gratuit spre descarcare. Atunci s-a nascut si Free Music Archive. De la inceput, WFMU a fost partener cu o multime de site-uri pentru a oferi continut de valoare. Site-ul combina doua abordari diferite de postarede muzica. In primul rand, inglobeaza toate melodiile gratuite ale partenerilor si in al doilea rand, permite utilizatorilor sa isi posteze propriile melodii pe site.

Sinteza acestor doua metode, pune la dispozitie o colectie impresionanta de muzica.

Noise Trade

NoiseTrade

Noistrade este un site cu muzica gratuita, parte dintr-o platforma de promovare a unor artisti. Poti optine melodii si albume de la artisti independenti daca le pui la dispozitie adresa ta de mail. Practic, daca le permiti sa iti trimita materiale promotionale prin mail, ei iti vor oferi melodii gratuite. Site-ul te roaga de asemenea sa distribui site-ul lor pentru a aduna si mai multi partizani. Personal, cred ca se merita avand in vedere ca ti se ofera posibilitatea de a descarca muzica gratuita, fara sa trebuiasca sa descarci ilegal din orice alt loc de pe internet.

Amazon

Amazon

Ar trebui sa nu fie o surpriza pentru nimeni, faptul ca prin intermediul WallMart poti descarca pana la 60.000 de melodii gratuite. Da, exact. Partea frumoasa este ca poti selecta sa-ti afiseze melodiile in functie de tipul de muzica, de artisti etc.

Partea putin ciudata este navigatia. Pentru a ajunge la melodiile gratuite. Trebuie sa mergi la MP3 Music – Music by Price – Melodii – Gratuite. Cam atat. Daca faci acesti pasi, vei putea sa accesezi cu usurinta melodiile gratuite de pe site.