Scenele saptamanii

Ce trebuie sa faci ca sa ai un par lung si frumos

Credeti ca exista vreo femeie care sa nu isi doreasca sa fie frumoasa si sa ataraga atentia prin diferite trasaturi frumoase? Ei bine, nu prea as crede ca vreo femeie nu isi doreste toate aceste lucruri. Toate femeile isi doresc sa fie in centrul atentiei. Ne intrebam care sunt lucrurile cele mai importante pentru femei?

Ei bine, parul are un rol foarte important pentru frumusetea parului. Din acest motiv, femeile acorda o atentie destul de sporita frumusetii si ingrijirii parului. Va intrebati care sunt lucrurile care stimuleaza cresterea parului? In continuare, veti afla care sunt lucrurile care va vor ajuta sa aveti un par lung, frumos si foarte sanatos. Iata care sunt acesti factori si ce trebuie sa faci pentru a avea un par minunat:

  1. In primul rand, trebuie sa stii ca stresul conduce la caderea masiva a parului. Trebuie sa stiti ca daca va veti stresa foarte tare este foarte posibil sa va treziti ca va cade parul extrem de tare. In plus, stresul deterioareaza firele de par.
  2. Un alt factor de care trebuie sa tii cont este modalitatea prin care te speli pe par. Este foarte posibil sa nu ai cum sa iti dai seama si sa te speli pe par mult mai des decat ar trebui. Ei bine, parul trebuie sa fie spalat de 2-3 ori pe saptamana. Asadar, nu exagera pentru ca risti sa iei uleiurile naturale de la nivelul parului si astfel, va ajunge sa se degradeze. Incearca sa folosesti apa cat mai rece si sampon care sa nu ai aiba in compozitie sare. Sarea nu face decat sa iti usuce parul.
  3. De asemenea, trebuie sa iti periezi parul cat mai des. Acest gest este benefic pentru par deoserece stimuleaza producerea uleiurile care lubrifiaza scalpul si mai ales, podoaba capilara. Pentru acest lucru trebuie sa folosesti o perie moale.

S-ar putea să-ți placă și...