Dragoste

Cat de importanta esti pentru iubitul tau?

Esti implicata intr-o relatie serioasa dar nu esti sigura de sentimentele lui. Uneori crezi ca te iubeste, alteori ti se pare ca nu te mai iubeste. Care sunt semnale pe care le dau barbatii atunci cand simt ca femeia de langa ei este cea mai importanta femeie din viata lor? Barbatii sunt mai misteriosi si mai retrasi cand vine vorba despre declaratii. Probabil ca faptul ca nu te complimenteaza zilnic te face sa iti pui un semn de intrebare. Trebuie sa fii antenta la semnalele si gesturile pe care le transmite barbatul in momentul in care este indragostit nebuneste de o femeie.

Isi petrece mult timp cu tine

Chiar daca are un program greu si obositor si ajunge tarziu acasa, iubitul tau te rasfata si se ocupa si de tine inainte sa se puna in pat. Daca partenerul tau nu te neglijeaza iti acorda timp indiferent de activitatile stresante sau mai putin stresante pe care le are, inseamna ca te iubeste, ca abia asteapta sa ajunga acasa. Daca el initiaza activitatile la care isi doreste sa partipi, poti fi sigura ca iubitul tau te iubeste nebuneste.

Nu inceteaza sa te impresioneze

CHiar daca barbatii nu isi prea exteriorizeaza sentimentele, daca te iubeste cu adevarat nu va inceta niciodata sa incerce sa te impresioneze. Indiferent daca face un gest mic tu trebuie sa il apreciezi si sa ii arati ca te incanta.

Se apropie din ce in ce mai mult de tine

La inceputul relatiei, iubitul tau, s-ar putea sa nu iti dea foarte multe detalii despre viata lui. Pe masura ce va trece timpul, partenerul tau iti va da foarte multe detalii. Iti va povesti viata lui, copilaria lui si toate lucrurile care l-au marcat. Iti va dezvalui secrete pe care nu te asteptai niciodata sa le auzi de la el.

Astfel, vei avea dovada ca iubitul tau este indragostit nebuneste si ca esti o persoana foarte importanta din viata lui.

S-ar putea să-ți placă și...