servicii dentare gratis
Sanatate, Servicii

Caritate pentru ingrijirea dentara

servicii dentare gratis
servicii dentare gratis

In vremurile acestea foarte grele din punct de vedere economic, poate fi necesar sa gasesti un cabinet stomatologic care sa faca munca de caritate. Bugetele gospodariilor din societatea noastra sunt deja intinse la maxim cateodata si nu ne mai permit sa facem si alte cheltuieli legate de ingrijirea dentara. O igiena si o ingrijire orala regulata este importanta pentru cresterea stimei de sine si pentru o sanatate generala.

A descoperi servicii de ingrijire orala care sa iti ingrijeasca dintii pe gratis poate fi foarte eficient si minunat pentru tine, dar poate fi foarte greu si iti va lua timp. Verifica mai intai asociatiile dentare din statul in care te afli. Aceste grupuri pot avea programe pentru cei care au nevoie de asemenea servicii, insa care nu si le permit. Gaseste o lista de asociatii de stat si website-urile lor pentru a vedea cine este dispus sa faca asta gratis. Uita-te dupa programe sau servicii in cadrul fundatiilor umanitare ale asociatiilor. Multe asociatii dentare sponsorizeaza programe umanitare care detin clinici gratuite cu medici stomatologi voluntari.

Clinicile de ingijire medicala gratis ofera servicii stomatologice pentru cei care nu isi permit. Si Asociatia Nationala a Clinicilor Gratis din Romania poate dispune de o lista de clinici gratis in fiecare judet. Aceste liste pot fi gasite pe site-ul oficial. Unele liste au inscrise pe ele organizatii ce detin mai mult decat o singura clinica, asadar asigura-te ca vei verifica direct locatiile in cauza.

Aceste centre fondate si sponsorizate pot fi localizate fie in zonele rurale, fie in zonele urbane. Cateva organizatii non-guvernamentale si non-profit si fundatii ofera servicii dentare gratis pentru copii, pensionari, persoane cu handicap si  alte grupuri speciale. Exista o mai mare varietate de formate care ofera servicii gratis:

  • clinici independente
  • facilitati dentare si comunitati de sanatate cuprinzatoare de servicii gratis
  • clinici spitalicesti
  • universitati de medicina si scoli de igiena orala
  • facilitati mobile de igiena orala

S-ar putea să-ți placă și...