Bussiness, Personale, Servicii, Sfaturi

Cand o femeie isi propune ceva, merge pana la capat: marire de sani cu pretul unui credit

Cand vine vorba de aspectul fizic se spune ca o femeie este cu mult mai preocupata de asta fata de reprezentantii masculini. Nu este de mirare sa fie astfel de vreme ce are atuuri fata de barbati. Spre exemplu sanii sunt mereu o atractie in imaginea unei femei. Sunt si cazuri in care complexul legat de cresterea sanilor le face pe femei sa fie in inferioritate fata de altele insa din fericire exista solutii pentru asta.

Ambitia unei femei de a-si contura pana la perfectiune bustul se poate duce intr-acolo unde decide sa faca un credit in numele nevoii de resurse financiare. Desi costurile nu mai sunt atat de exorbitante pana la urma se necesita o suma mai mare de bani pe care unele femei nu o au sau nu au rabdare sa o stranga. Din fericire pentru astfel de doritoare Clinica Zetta este o sansa pentru ele; intr-un parteneriat de invidiat cu Banca Transilvania, operatia de implant mamar ajunge la costuri de circa 2750 euro. Aceasta suma se poate rambursa in rate egale, 12 la numar.

Beneficiile unui astfel de parteneriat inseamna de asemenea ca pacientele Clinicii Zetta pot beneficia prin programul bancar de marca BT – Banca Transilvania – de consultatie gratuita preoperatorie, lucru absolut necesar pentru a pune la punct nevoia si tipul de implant ce urmeaza a fi folosit, cat si pentru a determina daca si in ce masura o pacienta este apta sa suporte o astfel de interventie.

Nu este nimic iesit din comun ca un astfel de sistem sa fie cel de care o femeie profita in numele dorintei sale de a-si mari sanii. Se stie ca de-a lungul timpului au tot existat tot felul de povesti si barfe despre diverse metode chipurile incercate, care ar fi dat roade in ceea ce priveste marimea sanilor. Insa studiile confirma clar ca ceea ce natura nu a oferit nu are cum sa se schimbe altfel decat printr-o metoda chirurgicala. Astfel, orice alta poveste despre cum sa it maresti sanii sunt de fapt tot felul de tepe in care nu trebuie sa te increzi.

Un vis implinit din acest punct de vedere inseamna asumarea si unei responsabilitati fata de o unitate bancara. Ce nu fac femeile pentru frumusete…

S-ar putea să-ți placă și...