Scenele saptamanii

Cand natura nu te ajuta, o ajuti tu pe ea: avantajele unui aparat dentar

Cand ajungem la o varsta, de generatie III, sa purtam dintii in geanta nu mai pare o gluma. Se intampla ca natura sa nu fie la fel de darnica pe cat ne-am dori, de unde si nevoia de a indrepta prin alte metode ceea ce nu pare sa fie multumitor pentru unii. Spre exemplu aparatul dentar invizibil incognito este o alegere buna pentru cei care doresc si au nevoie sa isi indrepte dintii, o modalitate de a repara pe cat posibil ceea ce natura a facut.

Beneficiile unui aparat dentar

Numit invizibil pentru ca nu este clasica imagine a acelui aparat pe care il stim, un aparat dentar incognito este aplicat pe partea interioara a dintilor. Exista numeroase beneficii ale acestor tipuri de aparate, printre care:

  1. Indiferent de tipul dintilor, de problemele acestora, un aparat dentar de acest fel este cel care se poate realiza exact pe dinti, avand cea mai mare precizie.
  2. Nu resimti durere sau disconfort. Sunt multi cei care se plang de regula de modul in care isi simt dantura in anumite momente, de la vorbit la mancat. Cu modelul incognito se evita astfel de situatii pentru ca montajul este numai pe partea care nu este la vedere, partea din fata a dintilor.
  3. Durata de tratament este mai scurta. Un aparat dentar invizibil ajuta la tratarea cazurilor ortodontice intr-un timp mai scurt fata de alte cazuri, alte aparate, cu rezultate rapide, eficiente si desigur si cele calitative, asa cum sunt si asteptarile.

Un aparat dentar de tipul celor invizibile asigura practic atat confort cat si calitate in rezultate. Nu trebuie sa te mai simti jenat/a de modul in care arata gura ta pe aceasta perioada, nu trebuie sa suferi de un complex din acest punct de vedere. Tocmai pentru ca au fost create tinand cont de principii de viata moderna, sunt invizibile pentru cei din jur, numai tu il vei simti. Si asta intr-o limita pentru ca nu te jeneaza in tot ceea ce faci, in modul in care mananci si te simti. Pentru scurta perioada de timp pentru care il vei purta se merita 100%.

Acolo unde natura nu ajuta, o ajuti tu pe ea.

S-ar putea să-ți placă și...