Manila atractii
Travel

Atractii turistice in Manila

Manila atractii

Manila atractii

Binondo. Acestui Chinatown vechi de peste 400 de ani i-a fost acordata distinctia de cel mai vechi Chinatown din lume, si este plin de negutatori si de vizitatori. Una dintre cele mai grozave achizitii pe care le poti face aici in aceasta comunitate includ dulciurile ca prajiturile luna si ingredientele exotice cum ar fi ginsengul, cartilagiul de rechin, sarpe uscat si coarnele de cerb, pot fi cumparate de aici. Vanzatorii de la tarabele din strada vand de asemenea si bijuterii, alune si zahar.

Fort Santiago

Construit in anul 1590, Fort Santiago este o cetate care a fost mai intai construita de catre spanioli drept fortareata defensiva.  Aceasta este una dinte cele mai importante si mai proeminente atracti istorice din Manila iar vizitatorii pot vedea fortareatam zidurile inchisorilor si bastioanele. Un tur cu trasura trasa de cai poate fi disponibil de asemenea pentru a admira frumusetile acestui fort, iar viziatorii se pot bucura de asemenea de gradinile care inconjoara structura mareata.

SM Mall Asia

The Mall of Asia este cel de-al treilea cel mai mare mall din intregul continent si se afla in topul 10 al celor mai extinse malluri de pe Pamant. Acest mall gazduieste peste 1000 de magazine, inclusiv aproape 360 de localuri unde se poate manca. Alte trasaturi ale acestuii mall includ si salile de concerte, patinoarul din interior si teatrul IMAX.

Manila Ocean Park

Manila Ocean Park este un oceanarium de 86.000 de metri patrati si care gazduieste un tunel de acrilic de 82 de picioare lungime in  subacvatic.  Vizitatorii pot invata despre recifurile de corali si despre viata subacvatica in timp ce vor privi o varietate e pesti si alte lante de mare si animale. Pinguinii, rechinii si leii de mare sunt unele dintre cele mai populare atractii turistice, astfel incat destinatia este o atractie grozava pentru familiile cu copii mici, in mod special.

S-ar putea să-ți placă și...