aplicatii
Gadget, Tehnologie

Aplicatii gratis de la A la Z

aplicatii
aplicatii

Devine la un moment dat atat de greu sa iti dai seama care sunt cele mai necesare aplicatii gratis pentru smartphone, mai ales cand acestea nu trebuie cumparate, incat nu stii nici tu ceea ce te-ar putea ajuta cu adevarat sau nu in aceasta era a tehnologiei. Insa, uite cateva aplicatii utile de la A la Z pentru tine.

 ANY.DO TO-DO LIST & TASK LIST

Any.do este cea mai buna abordare prin care poti sta in varful tuturor acelor programe zilnice sau saptamanale pe care le facem datorita sinrconizarii sale cloud si a aptitudinilor de sharing.

Battery Dr saver

Aceasta aplicatie pentru Android ii poate ajuta pe utilizatorii acestui soft sa isi salveze puterea bateriei telefonului si sa imbuntateasca calitatea vietii acesteia. Aceasta aplicatie iti poate arata detalii cum ar fi temperatura, managementul duratei de viata a bateriei, notificari „Low Battery”.

CamScanner

Aceasta aplicatie este o tehnologie foarte inteligenta care permite smartphone-urilor sa actioneze drept scannere. Este optimizata in asa fel incat sa documentele tale scanate a fie citete si inteligibile.

Duolingo: Invata gratuit limbi straine

Aceasta aplicatie iti ofera lectii atat vocale, cat si sub forma de text si daca vei da niste raspunsuri gresite, va trebui sa reincepi de la capat lectia in cauza. Duolingo este o modalitate amuzanta de a invata o limba straina si este folositoare atat pentru copii, cat si pentru adulti.

Evernote

Aceasta aplicatie este cea mai buna din domeniu in ceea ce priveste luatul de notite pe smartphone. Are multe trasaturi atractive si folositoare inclusiv sincronizarea cu diverse dispozitive, compatibilitatea cu aplicatii, trasaturi organizationale si multe alte tipuri de notite.

Flipboard

Aceasta este cea mai buna aplicatie prin care poti obtine cele mai noi stiri referitoare la tehnologie si actualitati din toata lumea. Aceasta aplicatie iti aduce noutatile din intreaga lume si actualizarile sociale laolalta pe telefonul tau cu Android si pe tableta.

S-ar putea să-ți placă și...