sport
Sanatate, Sport

Ajutor din partea salii de sport

sport
sport

Combina exercitiile cardio cu antrenamentul de forta. In acest fel te vei ajuta singur sa reduci caloriile negative din corp si iti vei creste metabolismul. Combina 45-60 de minute de exercitii cardio cu antrenamenul de la sala de forta si vei obtine cu siguranta un rezultat grozav. Cateva repetitii vor accentua efectul antrenamentului fizic.

Prin combinarea exercitiilor cardio si a antenamentului cu greutati iti vei dezvolta muschii  si vei scapa de grasimea in plus. Un program de cardio iti va creste rezistenta corpului iar exercitiile cu greutati iti vor dezvolta muschii. Antrenamentul de la sala combinat este mereu atat de eficient, mai mult decat un singur tip de antrenament fizic.

Muschii nostri se obisnuiesc cu un singur tip de miscare fizica. De aceea ne simtim atat de inconfortabil la inceputul fiecarei sedinte de antrenemant fizic si atat de bine dupa ce il terminam. Oricum, atunci cand lucram cu acelasi tip de exercitii pentru un timp mai indelungat, acesta va deveni ineficient.

Este un lucru recomandat sa combini exercitiile cardio cu antrenamentul de forta pentru a obtine rezultate grozave. Iti recomand de asemenea sa iti verifici si inima destul de regulat atunci cand faci exercitii fizice pentru a preveni ceva mai rau. O rata normala a batailor inimii poate creste pana la 140 atunci cand ne antrenam la sala.

Sariturile. Toti copiii, tinerii si chiar si adultii adora sa sara. Saritul cu coarda este inca o distractie favorita a multor oameni. Este amuzanta si ajuta intr-adevar sa arzi din calorii si din grasimea din corp. In sport, acesta activitate fizica este denumita exercitii pilometrice. Poti alege sa sari sau sa dansezi dintr-o parte in alta sau sa faci un fel de genoflexiuni in timp ce sari. Sari in fiecare zi pentru rezultate mai bune.

O ora de sarituri te poate ajuta sa scapi cu pana la 700 de calorii. Oricum, nu te grabi prea tare sa incepi chiar acum. Saritul nu este atat de usor pe cat ai crede. Vei avea nevoie pentru inceput doar de cateva minute de sarit si apoi poti dubla sau tripla numarul.

S-ar putea să-ți placă și...