Curiozitati, Personale

Afla ce spun mainile despre tine!

Daca intrebi pe cineva care e primul lucru la care se uita atunci cand acestia intalnesc o persoana noua, iti vor raspunde ca la maini. Mainile dezvaluile caracteristici ale personalitatii unei persoane, dar si obiceiuri din viata sa de zi cu zi.

Stiai ca poti descoperi o multime de lucruri in functie de aspectul palmei tale sau in functie de lungimea degetelor? Vei descoperi ca exista trei tipuri de caractere, in functie de forma mainilor. Pentru fiecare, forma degetelor variaza.

Descopera ce zice forma mainii tale despre tine:

A-Persoanele care au degetul mijlociu mai lung decat aratatorul sunt persoane sarmante sau irezistibile. Deoarece au un dar impresionant de a vorbi si isi pot argumenta parerile intr-un mod foarte optim, iti vine foarte greu sa refuzi o astfel de persoana. Se descurca de minune in orice situatie si au o abordare agresiva, dar care da rezultate atunci cand au de rezolvat o problema. In ciuda aparentelor, astfel de oameni au si o latura mai sensibila si de multe ori pot da dovada de compasiune. Foarte multi isi doresc sa devina oameni de stiinta, ingineri, soldati sau orice alta profesie care ii stimuleaza din punct de vedere intelectual.

B- Oamenii care au inelarul mai scurt decat aratatorul sunt persoane foarte increzatoare. Prefera munca individuala si se simt mai bine cand pot sa lucreze in izolare, deoarece, in acest fel, pot atinge maximul de eficienta. Sunt orientati spre obtinerea rezultatelor si urasc sa fie intrerupti sau deranjati la locul de munca, insa acest lucru nu inseamna neaparat ca sunt persoane introvertite. Cu toate ca apreciaza tot timpul ceea ce au, acesti oameni si doresc sa se autodepaseasca.

C- Cei care au inelarul si aratatorul la aceeasi lungime sunt persoane organizate si sunt foarte pacifiste- prefera sa se inteleaga bine cu toata lumea, evitand situatiile conflictuale. Sunt loiali si tandri in relatii, insa au o latura impulsiva si pot reactiona transant daca sunt nedreptatiti.

S-ar putea să-ți placă și...